Haberler

Popçu Simge Sağın'dan Hayranlarına Maxi Singel Müjdesi

Güncelleme:

'Miş Miş' ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken popçu Simge Sağın, Kırklareli'ndeki bir eğlence mekanında sevenlerine konser verdi.

Yaz aylarının en çok dinlenen şarkılarından 'Miş Miş' ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken popçu Simge Sağın, Kırklareli'ndeki bir eğlence mekanında sevenlerine konser verdi.

Popçu Simge Sağın, konser vereceği mekana gitmeden önce kaldığı hotelde gazetecilere açıklamada bulundu. Simge Sağın, hayranlarına kısa bir süre içinde sevgilisi Ozan Bayraş ile birlikte yaptıkları yeni maxi singel müjdesini verdi.

'SANATÇI EĞİTİMLİ OLMALI'

Simge Sağın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olduğunu belirterek, 'Bir mesleği çok iyi yapıp çok büyük başarılara imza atmak istiyorsanız bunun eğitimin almanız gerektiğini düşünüyorum. Sadece tek taraflı 'alaylıyım' diyerek 'hemen bir yere gireyim, popüler olayım' diye bir mantıkla yola çıkıldığında sonu hüsranla bitiyor. O yoldan gidenlerin geleceğini hep görüyoruz, bir yerde tıkanıyorlar. Ben hem okullu hem de alaylıyım. Eğitimin şart olduğunu düşünüyorumö dedi.

MAXİ SİNGLE ÇIKARTACAK

Hayranlarına çok yakında maxi singel çıkartacağı müjdesini veren Simge Sağın, şunları söyledi: 'Buradan müjdeyi veriyorum. 'Miş miş' gibi değil, cover değil tamamen kendi bestelerimizden oluşan, Türkiye'deki bilinen bestecilerden sözler ve müzikler aldık. Kendi şarkım da var içinde. Çıkış şarkım Ozan'la ikimizin şarkısı. Üç tane birbirinden güzel slow şarkı geliyorö

Simge Sağın'a Kırklareli'ye özgü Hardaliye içkisi hediye edildi. Daha sonra konser vereceği eğlence mekanına geçen Simge Sağın, burada şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title