Haberler

Polis, Evinde Tabancasını Başına Ateşleyip İntihar Etti

Güncelleme:

Kırklareli Emniyeti'nde görevli 20 yıllık polis Nizamettin Güzel, evinde eşi ve kızının da bulunduğu sırada beylik tabancasıyla başına ateş etti.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi'nde görevli 20 yıllık polis 42 yaşındaki Nizamettin Güzel, evinde eşi ve kızının da bulunduğu sırada beylik tabancasıyla başına ateş etti. Eşinin ihbarı üzerine sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Güzel kurtarılamadı.

BAŞINA ATEŞ ETTİ

TOKİ konutlarında oturan polis Nizamettin Güzel, saat 21.00 sıralarında evinin yatak odasında beylik tabancasıyla henüz bilinmeyen nedenle başına ateş etti. Silah sesini duyan eşi ve kızı ağır yaralanan Güzel için ambulans istedi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Nizamettin Güzel'i Kırklareli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede doktorları müdahalesine rağmen Güzel kurtarılamadı.

EŞİ KRİZ GEÇİRDİ

Hastaneye gelen Güzel'in eşi ve kızı sağlık ekiplerin tarafından sakinleştirildi. Yaklaşık 2 saat sonra eşinin ölüm haberini alan kadın sinir krizi geçirdi. Kadını, ölüm haberi alarak hastaneye koşan diğer polisler teselli etmeye çalıştı.

"BABA BİZİ BIRAKIP GİTME"

Babasının ölüm haberi üzerine kızı da "baba bizi bırakıp gitme" diye feryat ederek gözyaşı döktü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

neden hep asker polis ler intaar eder?:

neden biliyormusunuz ülkede en çok haramı onlarec yiyor aldıkları paranın hakkını vermiyorlar aldıkları paralarda fakir fukaranın hakkı var her bir pis işin içinde hep onlardan çıkıyor rüşvetin hemen hemen hepsinde pay sahibidirler malaesef acı gerçekler kimsenın zoruna gitmesin aldıkları parayı hak etmiyorlar

11
111
yanıtYanıtla
23:

Yezitlik yapma,pislik senin gotun sikistiginda aradığında gelmiyorlar mı den rüşvet yiyenlerle ortakmisin nereden biliyorsun, genelleme yapma,sabah sabah

yanıt40
yanıt2
doğrucu:

battımı gerçekler gelsinler onları işi o bir kamyon maaş alıyorlar bedeli olacak

yanıt1
yanıt35
ŞEHİTLER ÖLMEZ:

boş boş konuşup insanın canını sıkma.

yanıt34
yanıt0
34:

Bbir kamyon dediğin maaş. Büyükşehirde çalışan evli bir polisin kırmızı et yiyebildiğini düşünmüyorum. gece gündüz demeden çalışıyorlar. aman neyse ya senin yazından belli işgüzar olduğun.

yanıt28
yanıt0
lazko:

belkide son günlerde kürtlere yapılan haksızlıklara dayanamadı biçarem.

10
57
yanıtYanıtla
hainler unutulmayacak.:

evet ortada bir haksızlık var. bu haksızlığı yapanlar kanlı terör örgütü ile bir olup israil ve amerika nın emelleri uğruna bu ülkenin tüm vatandaşlarına ama başta kürtlere yapılan düşmanlık. en büyük zararı kürtlere veriyorsunuz. istediğiniz de bu. gerçek müslümanın yapmayacağı eylemlerde bulunulduğu için bunları yapanların da müslüman olma ihtimali yok. artık inanmıyorum kürtlere dair bir hak arama meselesi de olamaz. çünkü artık bu ülkenin en zenginleri kürtler.

yanıt10
yanıt1
Sizce intihar mı:

Haftada 72 saat yani 12-12 sistwmiyle çalıştırılıyor polisler.özlük hakkı yok.izin yok.sosyal hayat yok.kelle koltukta.biri polislerin özlük hakkına el atsın artık

64
3
yanıtYanıtla
POLİS DE İNSAN:

ARTIK DEVLETİN DE MİLLETİNDE POLİSİN HERKES GİBİ ETTEN KEMİKTEN OLUŞAN İNSAN OĞLU İNSAN OLDUĞUNU KABÜL ETMESİ LAZIM. . POLİS MAKİNA DEĞİL ROBOT DEĞİL İNSAN İNSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. . HEYYYYYY İDARECİLER DUYUN. . . . . .

54
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Türkiyede sesi çıkmayan tek bir teşkilat var Emniyet Teşkilatı bu insanlar köledir. iktidar işine geldimi diğer memurlar ile aynı katagoriye koyuyor işine geldimi sen polissin saatin belli değil diyor birde üzerine amir baskısı bu dünyada alamadıklarını inşallah öbür tarafta ilahi adeletle alırlar

53
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title