Haberler

Öğrenci Derneğine Terör Baskını: 16 Gözaltı

Güncelleme:

Kırklareli Üniversitesi Öğrenci Kültür Derneği'nde, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince savcılık talimatıyla arama yapılırken, 16 dernek üyesi gözaltına alındı.

Kırklareli Üniversitesi Öğrenci Kültür Derneği'nde, savcılık talimatıyla arama yapan polisler, 16 üyeyi gözaltına aldı. PKK terör örgütü adına bağış topladığı ve terör propagandası yaptığı iddia edilen şüpheliler dernek binasından elleri arkadan kelepçelenerek çıkarıldı.

ARAMA 2 SAAT SÜRDÜ

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadelesi Şubesi ekipleri savcılık talimatıyla Karaumurbey Mahallesi'nde Coştur İş Merkezinin 3'üncü katındaki Kırklareli Üniversitesi Öğrenci Kültür Derneği'nde baskın düzenleyerek arama başlattı. Yaklaşık 2 saat süren aramada bilgisayar, evrak ve afişlerle birlikte içerisinde bir miktar para olduğu belirtilen bağış kutusuna el konuldu.

TERÖR PROPAGANDASI SUÇLAMASI

Aralarında kadınların da bulunduğu 16 dernek üyesi elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alındı. Dernekteki şüphelilerin PKK terör örgütü adına bağış topladığı ve terör propagandası yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri için Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Kırklareli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

Sabırlı:

Bu ülkenin çivisi çıktı artık. Masum insanlara böyle zulüm edilmeye devam edilirse 3 yıl sonra kaçınılmaz bir iç savaş çıkabilir. Gidişat iyi değil. Demokrasi kalmadı artık...

13
47
yanıtYanıtla
Nuri:

Cok konušma

yanıt24
yanıt5
angutlardan bıktım:

zırto teröriste müdahale demokrasiye engelmi

yanıt11
yanıt2
TcMobil-ANDROID:

Azkaldı seloyu paketlemeye

35
23
yanıtYanıtla
xxx:

lan az adam olun adam. selo gibi bi tane daha dürüst adam gibi adam siyasetçi çıkartın selo gitmesini bilecek kadar onurludur. eleştirinin de bi onuru olmalı ayıp

yanıt0
yanıt1
Ceyhanlı:

İlk iş üniversiteden atın sonra vatandaşlıktan atın bunlar hain düzenlemelerini beklemek hata olur

48
10
yanıtYanıtla
adam:

Dikta ilk günden ise baslamis. . Daha ne zulümlere gebe bu ülke. .

22
34
yanıtYanıtla
yağız:

yolsuzluk operasyonunda yandaşlar elleri kollarnı sallayarak savcı karşısına götürülürken bu gençler terör şüphesiyle elleri kelepçeli götürülüyor. hangisi daha vahim.

13
40
yanıtYanıtla
UYARI:

AKAPE HARİÇ HERKEZ TERÖR ÖRGÜTÜ.

28
23
yanıtYanıtla
kuralsız:

Yılanın başını küçükken eğeceksin .

38
12
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title