Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Lüleburgazspor taraftarları, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde (LYFA) antrenmanlarını sürdüren futbolcuları ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

Teknik Direktör Yüksel Güdücüoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bir takımın başarısındaki en önemli etkenin taraftar desteği olduğunu söyledi.

Taraftarların başarıda da, başarısızlıkta da Lüleburgaspor'un yanında olduğunu ifade eden Güdücüoğlu, taraftarlara teşekkür etti.

Güdücüoğlu, taraftarların da desteği ile ligde büyük başarılar elde edeceklerine inandıklarını belirtti.

Kaymakam Kaya'dan Roman vatandaşlara ziyaret

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, ilçedeki Roman vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakam Kaya ile beraberindeki Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Jandarma Komutanı Nedim Dalgıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Altıyol Mahallesi'nde bir kahvehanede Roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimine destek amacıyla İstanbul'a götürülmek istenen askeri araçların önlenmesinde Roman vatandaşların büyük rol oynadığını söyledi.

15 Temmuz sürecinde gösterdikleri dayanışma ve özveri için Roman vatandaşlara teşekkür eden Kaya, bu zorlu süreci el birliği ile atlattıklarını ifade etti.

Kaymakam Kaya, daha sonra Roman vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Lüleburgazspor Mustafa Kaya Kırklareli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title