Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kavaklı Belediyesince sentetik spor sahası yapılacak.

Kavaklı Belediyesince sentetik spor sahası yapılacak.

Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, beldeye spor sahası kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Sahanın yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile görüşmelerde bulunduklarını ifade eden Koşdemir, sahanın yapımına eylül ayında başlayacağını kaydetti.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini dile getiren Koşdemir, " Kavaklı'da spora gönül vermiş olan çocuk ve gençlerimiz var. Aralarında gerçekten yetenekli olanlar var. Böyle bir sahayı Kavaklı'ya kazandıracağımız için mutluyum. Girişimlerimiz sonucunda 500 kişilik tribünlü sentetik sahayı beldemize kazandıracağız. Bununla birlikte beldemize kazandırmaya çalıştığımız birçok proje var. Bunların görüşmelerini yapıyoruz. Bunlar bir anda olacak olan işler değil. Uğraş ve çaba gerektiren işler. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Yaya geçitleri boyanıyor

Kırklareli Belediyesi, yaya geçitlerini boyuyor.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yaya geçitleri boyama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Kentteki tüm yaya geçitlerinin boyanacağı, çalışmaların Karakaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı'nda sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Kavaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title