Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışmasının ilk etabı sona erdi.

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışmasının ilk etabı sona erdi.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, asfaltlama çalışmalarının ilk etabının başarıyla sona erdiğini söyledi.

Ekiplerin ikinci etap asfaltlama çalışmalarına hazırlık yaptığını belirten Hacı, kot seviyesi düşük yollara ilave altyapı malzemesi eklendiğini ifade etti.

İkinci etap çalışmalarına Eylül ayının ilk haftasında başlanacağını aktaran Hacı, Mezbaha, Fevziye, Kırklareli ve Lüleburgaz caddeleri, İnönü Meydanı ve pazar yerinde çalışmaların yürütüleceğini kaydetti.

Hacı, asfaltlama çalışmaları kapsamında ana arterlerin 20 Eylül Pazar gününe kadar tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

- TEOG hazırlık yaz kursları sürüyor

Babaeski Atatürk Ortaokulu'nca TEOG sınavlarına hazırlık amacıyla düzenlenen yaz kursları sürüyor.

Okul Müdürü Bayram Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Ağustos Cumartesi günü başlayan hazırlık kurslarının 32 saat süreceğini söyledi.

Kurslarda Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden eğitim verildiğini belirten Şimşek, kursların 15 Eylül Salı günü sona ereceğini ifade etti.

Şimşek, kurslarda 48 öğrencinin eğitim gördüğünü kaydetti.

- Kaymakam Keskin'e ziyaret

Babaeski Kaymakamlığı'na atanan Tarkan Keskin'e ziyaretler sürüyor.

Keskin, Eğitim Bir-Sen Babaeski Temsilcisi Mustafa Fıstık ve yönetim kurulu üyelerini makamına kabul etti.

Fıstık,  ziyarette, şube çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eğitim Bir-Sen köklü ve büyük bir sendika olduğunu belirten Fıstık, eğitim alanında sendika olarak birçok çalışma yaptıklarını ifade etti.

Kaymakam Keskin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendika çalışmalarında Fıstık ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Tarkan Keskin Kırklareli Babaeski Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title