Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz ilçesinde 'bugün ve yarının gençleriyle cumhuriyet' konseri düzenlendi.

Lüleburgaz ilçesinde 'bugün ve yarının gençleriyle cumhuriyet' konseri düzenlendi.

Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği işbirliğinde düzenlenen konsere, Belediye Başkanı Emin Halebak, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Başkanı Günsel Solak katıldı.

Halebak, konser öncesinde yaptığı konuşmada, belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini kaydetti.

Çeşitli etkinlikler düzenleyerek sosyal aktiviteler oluşturduklarını ifade eden Halebak, etkinliklere katılarak destek veren vatandaşlara da teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şef Saime Topuz eşliğinde mandolin grubu ve korosu ile belediye çocuk korosu konser verdi

Lüleburgazspor'un şampiyonluk kutlaması

Kırklareli Amatör Süper Ligi'nde şampiyon olan Lüleburgazspor için şiir dinletisi ile şampiyonluk kutlaması yapıldı.

Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi'nde düzenlenen şiir dinletisine, Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz, futbolcular katıldı.

Halebak, burada yaptığı konuşmada, Lüleburgazspor'un Kırklareli Amatör Süper Ligi'nde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen takımın 2015-2016 futbol sezonunda da büyük başarı elde edeceğine inandığını belirten Halebak, şampiyonluk anısına düzenlenen şiir dinletisinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ahmet Selçuk İlkan sahne alarak orkestra eşliğinde şiir okudu.

- "Nesiller Festivali" projesi

Lüleburgaz Lisesi'nce yürütülen "Nesiller Festivali" projesi kapanış etkinliği düzenlendi.

Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Emin Halebak, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz Lisesi Müdürü Mehmet Sadık Selçuk ve öğrenciler katıldı.

Lise Müdürü Selçuk, burada yaptığı konuşmada, "Nesiller Festivali" projesi ile geçmişi yeniden hatırladıklarını söyledi.

Proje kapsamında yapılan çalışmalar ile güzel sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Selçuk, "Gençler unuttukları geçmişleri yeniden buldular. yaşlılar ise özledikleri gençliklerine kavuştular. aileler unutmuş oldukları dedeleri ve neneleri yeniden hatırladılar. böylece geçmişten günümüze gerçek bir nesiller festivali geçirmiş olduk" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Lüleburgazspor Emin Halebak Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title