Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü işbirliğinde kutlanan 'Bahar ve Spor Şenliği' ödül töreni düzenlendi.

Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü işbirliğinde kutlanan 'Bahar ve Spor Şenliği' ödül töreni düzenlendi.

Lüleburgaz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda düzenlenen ödül törenine, Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Altundaş ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Soner Polat katıldı.

Polat, burada yaptığı konuşmada, 'Bahar ve Spor Şenliği' kapsamında atletizm, masa tenisi ve judo turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla 'Bahar ve Spor Şenliği' etkinliğinin düzenlendiğini belirten Polat, turnuvaya katılan öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından turnuvalarda derece giren öğrencilere ödülleri verildi.

'Musikide etnik çalgılar sergisi' açıldı

Lüleburgaz Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 'Musikide etnik çalgılar sergisi' açıldı.

Belediye Başkanı Emin Halebak, belediye fuaye alanında düzenlenen sergi açılışında, birçok kültüre ait müzik aletlerinin sergilendiğini söyledi.

Sergide yaklaşık 100 telli, yaylı, tuşlu, üflemeli ve nefesli türlerde müzik aleti bulunduğunu ifade eden Halebak, sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Halebak, serginin 15 Mayıs cuma gününe kadar açık olacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Soner Polat Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title