Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 'Renklerle dönüş' resim sergisi açıldı.

Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde düzenlenen sergi açılışına, Belediye Başkanı Emin Halebak katıldı.

Ressam Nahide Arda Ödem, Sevda Bayraktar Atalay ve Nihal Balkan tarafından hazırlanan yaklaşık 50 eser sergilendi.

Halebak, yaptığı konuşmada, sergide emeği geçen ressamları tebrik etti.

Sergi, 9 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

'Bahar Şenliği' düzenlendi

Lüleburgaz Belediyesi, Batı Trakya Roman Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Müzisyenler Derneği işbirliğinde 'Bahar Şenliği' düzenlendi.

Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında şenliğe, Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kırklareli milletvekili adayları Türabi Kayan, Tuna Soykan ile MHP Kırklareli milletvekili adayı Derya Bulut ve vatandaşlar katıldı.

Halebak, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak her yıl 'Bahar Şenliği' düzenlediklerini söyledi.

Baharın gelişini kutlamanın geleneksel hale geldiğini ifade eden Halebak, "hepimizin hayatı boyunca kutladığı baharın gelişi, hayatın yeniden başladığı, doğanın yeniden uyandığı bir dönemdir. Geleneklerimiz içerisinde bahar şenlikleri çok önemli bir yer alır. Hep birlikte baharın gelişini karşılıyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından şenlik ateşinin yakılmasının ardından konser düzenlendi.

Kaynak: AA / Yerel

Emin Halebak Kırklareli Lüleburgaz Çal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title