Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

CHP Kırklareli milletvekili aday adayı Turabi Kayan, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hayati Dağlıoğlu'nu ziyaret etti.

CHP Kırklareli milletvekili aday adayı Turabi Kayan, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hayati Dağlıoğlu'nu ziyaret etti.

Dağlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayan'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Seçimlerin ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan Dalıoğlu, "Turabi beyin yapılacak olan seçimlerde başarılı olacağına inanıyorum. Zaten emin adımlarla ilerlediğini de görüyoruz ve yakından takip ediyoruz. Çalışmaları sırasında bizim de yapabileceğimiz bir şeyler varsa her zaman ondan yana olduğumuzu bilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Kayan da, parti olarak her zaman cem vakıflarını desteklediklerini kaydetti.

Okullar arası voleybol turnuvası sona erdi

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nce düzenlenen okullar arası voleybol turnuvası sona erdi.

Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın final maçında Babaeski Ortaokulu, Vize Çakıllı Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı'nı 3-2 mağlup etti.

Babaeski Ortaokulu Müdürü Bayram Şimşek, final maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarının birinci olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Şimşek, düzenlenen turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.

- Babaeskispor'da 3 puan üzüntüsü

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, Kocaelispor karşılaşmasında mağlup olduklarını bildirdi.

Benice, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 puan kaybettikleri için üzüldüklerini söyledi.

Karşılaşmada takımlarının çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Benice, karşılaşmanın 69'uncu dakikasında yapılan hata sonucu 1-0 mağlup olduklarını belirtti.

Hedeflerinin ligi ilk sıralarda bitirmek olduğunu anlatan Benice, hafta sonu yapılacak Erekspor karşılaşmasına odaklanacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title