Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gülay Erkol, MHP Pehlivanköy ilçe teşkilatı üyeliğinden istifa etti.

Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gülay Erkol, MHP Pehlivanköy ilçe teşkilatı üyeliğinden istifa etti.

Erkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, parti içi bir takım sıkıntılar nedeniyle istifa ettiğini söyledi.

Partisi adına yıllarca çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Erkol, "Ben partim, ilçem ve ülkem için birçok çalışmada, faaliyette aktif rol aldım. Bütün sorumluluklarımı en iyi şekilde yerine getirdim. Partimden il genel meclisi üyeliğine de seçildim. Ancak partimiz içerisinde yaşanan birtakım huzursuzluklar nedeniyle istifa kararı aldım. Bu karara herkesin saygı göstereceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Mehmet Gülay Erkol, bağımsız olarak İl Genel Meclisi üyeliğini sürdürdüğünü kaydetti.

İhtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı

Amerika'daki Bridge To Fund Derneği, Babaeski'de ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulundu.

Babaeski Gazi Osman Paşa İlkokul Müdürü İlker Çerçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kıyafet yardımları ile ihtiyaç sahibi çocukların sevindirildiğini söyledi.

Dernek üyelerine teşekkür eden Çerçel, "Gönderilen kıyafetleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Amerika'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın kurduğu Bridge To Fund Derneği üyelerinin yaptığı yardımlar ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirdi. Yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Genel seçime doğru

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı'nca haftalık parti toplantısı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, İl Başkanı Recep Zengin, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Eren, burada yaptığı konuşmada, milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Milletvekili adayları için ön seçim yapılacağını hatırlatan Eren, demokratik bir seçim ile milletvekili adaylarının belirleneceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Fikri Karaca, Vecdi Gündoğdu, Gülay Tülüş, Tayfun Erel, Özgür Kaya, Türabi Kayan, Tuna Soykan, Tansel Barış, İnci Tunç Kırklareli milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Mehmet Gülay Pehlivanköy Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title