Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "yöneticilik formasyon kazandırma" kursu düzenlendi.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "yöneticilik formasyon kazandırma" kursu düzenlendi.

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kursa, Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Lüleburgaz ve Babaeski'deki okul müdürleri katıldı.

Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, kursun okul yöneticilerine büyük faydası olacağını söyledi. Kursun 90 saat süreceğini ifade eden Korkmaz, kursta yöneticilik ve liderlik konularında bilgiler verileceğini belirtti.

Korkmaz, kursun 26 Mart Perşembe günü sona ereceğini kaydetti.

Müftülük binası yapılacak

Lüleburgaz Müftüsü Alaattin Özkan, yeni müftülük hizmet binası yapılacağını bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, modern bir hizmet binasını Lüleburgaz'a kazandıracaklarını söyledi.

Hizmet binasının üç katlı olacağını belirten Özkan, "51 yıllık karakolun yerine üç katlı bir hizmet binası yapılacak. Son derece modern ve ferah bir ortamda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Lüleburgaz'da güzel ve modern bir hizmet binası kazandıracağız. Türkiye Diyanet Vakfı Lüleburgaz Şubesi tarafından yaptırılacak olan binanın 2 yıl içinde tamamlanıp hizmete açılmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

AK Partililer, "Kod Adı: K.O.Z" filmini izledi

Kırklareli Merkez İlçe teşkilatı, "Kod Adı: K.O.Z" filmini izledi.

Celal Çimen'in yönettiği ve başrollerini Cem Kurtoğlu, Orhan Kılıç, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Remzi Evren ve Hakan Ural'ın oynadığı filmin gösterimine Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ile partililer katıldı.

Türköz, film sonrasında yaptığı açıklamada, 17 ve 25 Aralık süreci öncesini, sonrasını ve bu dönemde devlete, hükümete ve millete düzenlenmiş hain planları, kirli tezgahları konu alan filmi izlediklerini söyledi.

Paralel yapıyla verilen mücadelenin bir siyasi savaş olmadığını belirten Tüzköz, bu mücadelenin devlet meselesi olduğunu vurguladı.

Hükümetin bu tür senaryolarla zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Tüzköz, "Cumhurbaşkanımız ve kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan bu süreçte dirayetli bir duruş sergilemiş ve milletimizden aldığı güçle karanlık odaları bertaraf etmiştir. AK Parti teşkilatı olarak biz bu onurlu mücadelenin her zaman bir neferi olduk, önümüzdeki süreçte de olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Türköz, etkinliğe katılan tüm partililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İbrahim Korkmaz Lüleburgaz Babaeski Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title