Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Barodan avukatlara plaket.

Kırklareli Barosu'nca geçmiş dönemlerde görev yapan avukatlara plaket verildi.

Baro Başkanı Harun Saygılı, makamında düzenlenen plaket töreninde, avukatların son derece kutsal bir mesleği yerine getirdiğini belirtti.

Geçmiş dönemlerde başarılı çalışmalar yaparak Kırklareli Barosu'na katkı sağlayan avukatları hiç bir zaman unutmadıklarını ifade eden Saygılı, yapılan üstün hizmetlerden dolayı herkese teşekkür etti.

Öte yandan Saygılı, stajlarını tamamlayarak asaleten göreve başlayan Seda Kayrak ile Seren Özel'e avukatlık yemini ettirerek belgelerini teslim etti.

- Cazibe Merkezi Projesi

Kırklareli Valiliğince hazırlanan "Cazibe Merkezi Projesi" kapsamında şeker depolarındaki inşaat çalışmaları sürüyor.

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Sosyal ve kültürel aktivitelerin yapılabileceği modern bir tesisin Kırklareli'ne kazandırılacağını belirten Eser, "Cazibe Merkezi Projesi" ile yeni bir yaşam alanı oluşturulduğunu ifade etti.

Kongre merkezi, amfi tiyatro, ışıklı, müzikli süs havuzu, restoran ve kafeterya inşaatının tamamlandığını anlatan Eser, bovling salonu inşaatının ise geçici kabulünün yapılacağını kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title