Haberler

Lüleburgaz Kaymakamı Yılmaz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Güncelleme:

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

Yılmaz, mesajında, beraberlik ve kardeşlik duygularının doruk noktasına çıktığı Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Tüm vatandaşların sevgi dolu, barış dolu, hoşgörü ve uzlaşmaya dayalı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Yılmaz, "Milli birlik ve bütünlüğümüzü sağlamlaştıran, dargınlıkları bırakıp dostça, kardeşçe birlik ve beraberlik içinde güzel günler geçirmek hepimizin en içten dileğidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Lüleburgazlı hemşehrilerimin, daire amir ve memur arkadaşlarımın Ramazan Bayramı'nı en samimi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı yardımları

Lüleburgaz Belediyesinin, Ramazan Bayramı dolayısıyla 500 kişiye nakdi yardım yaptığı bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan,  AA muhabirine yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı dolayısıyla 500 kişiye yüz ellişer  lira yardım yapıldığını söyledi.

Her yıl Ramazan Bayramı'nda ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptıklarını belirten Özkan, sosyal belediyecilik anlayışı gereği yardım çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Cemalettin Yılmaz Ramazan Bayramı Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title