Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz’da 5 yüzme havuzu açılacak.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, belediye olarak 5 noktada yüzme havuzu açacaklarını bildirdi.

Aslan, Atatürk Parkı, İnönü Parkı, 8 Kasım Parkı ve Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde yüzme havuzu açacaklarını söyledi.

Yüzme havuzlarına 6-15 yaş grubundaki çocukların kayıt yaptırabileceğini belirten Aslan, "Havuzlarda 23 Haziran Pazartesi gününden itibaren 60 gün süreyle belirtilen yaş gruplarındaki çocuklara hizmet verilecektir. Amacımız ilköğretim çağındaki çocuklara yüzme sporunu öğretmek, öz güvenlerini ve yaşama sevincini arttırmak, tatil zamanlarının olumlu değerlendirilmesi, çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimini arttırmaktır" diye konuştu.

Aslan, yüzme havuzundan yararlanmak isteyenlerin belediyeye başvurmasını istedi.

-Kurumlar arası masa tenisi turnuvası başladı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası ferdi masa tenisi turnuvası başladı.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Soner Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada turnuva ile masa tenisi sporuna gönül veren değişik kurum ve kuruluşlarda çalışanları bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Erkeklerde 4, bayanlarda ise 3 grupta müsabakalar yapıldığını belirten Polat, turnuva sonunda ilk 4 sırayı alan sporculara kupa verileceğini ifade etti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Soner Polat Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title