Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

KIRKLARELİ (AA) Lüleburgaz Lisesi Müdürlüğünce, Ayran Günü’nü programı yapıldı.

KIRKLARELİ (AA)- Lüleburgaz Lisesi Müdürlüğünce, Ayran Günü'nü programı yapıldı.

Lüleburgaz Lisesi'nde düzenlenen programa Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, İstanbul İl Şube Müdürü Halil Yücel, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Babaeski İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Uzun, Okul Müdürü Cemal Bölükbaşı, öğretmen, öğrenci ve okul mezunları katıldı.

Korkmaz, burada yaptığı konuşmada Lüleburgaz Lisesi'nin eğitime büyük katkı verdiğini söyledi. Okuldan başarılı şahsiyetlerin yetiştiğini belirten Korkmaz, Kırklareli'nde eğitim kalitesini en yükseklere çıkarmak için sürekli çalıştıklarını ifade etti.

Bölükbaşı da, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ayran Günü'nün bu yıl 56.'sını düzenlediklerini ifade etti.

Program gösterilerden sonra sunulan pilav ve ayran ikramıyla son buldu.

-Öğrenciler yılsonu resim sergisi açtı

Lüleburgaz TEK Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Engin Yıldırım, Lüleburgaz TEK Ortaokulu salonunda düzenlenen serginin açılında, minik öğrencilerin başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Velilere çocuklarıyla gurur duymaları gerektiğini belirten Yıldırım, acısıyla tatlısıyla bir sezonun sonuna geldiklerini ve burada yapılanların bir hatıra olarak kalacağını ifade etti.

Daha sonra sergi açılışı yapıldı ve ardından da çeşitli etkinlikler düzenlendi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Korkmaz Emin Halebak Lüleburgaz Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title