Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

KIRKLARELİ (AA)- Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ve Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü işbirliği ile Bisiklet Şenliği programı düzenlenecek.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, yaptığı açıklamada TPAO ile ortaklaşa 31 Mayıs Cumartesi günü bisiklet şenliği düzenleyeceklerini söyledi.

Program kapsamında Lüleburgaz Kongre Meydanında toplanılarak ardından da ilçe merkezinde kısa bir tur yapılacağını belirten Polat, "Daha sonra TPAO tesislerinde piknik yapılıp, tekrar Kongre Meydanı'na dönülecek ve katılan kişilere burada çekiliş ile 20 adet bisiklet dağıtılarak" diye konuştu.

Bölgesel Basketbol Turnuvası

12 Dev Adam Basketbol Okulu Kırklareli İl Koordinatörü ve Lüleburgaz antrenörü Enis Balkan, 12 Dev Adam Basketbol Okulu Lüleburgaz Temsilciliği'nin Bölgesel Basketbol Turnuvası'na katılacağını bildirdi.

Balkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Mayıs 1 Haziran tarihleri arasında Bölgesel Basketbol Turnuvası düzenleyeceğini söyledi.

Turnuvada Lüleburgaz'ı 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nun temsil edeceğini belirten Balkan, turnuvada Lüleburgaz'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Turnuvaya birbirinden başarılı sporcularla katıldıklarını belirten Balkan, turnuvada sporcularına çok güvendiğini kaydetti.

-Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Polat'a ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Güreş Eğitim Merkezi 1. Bölge Seçmelerinde dereceye giren Mahmut Kızak (33 kg)  ve Ahmet Yusuf Eryılmaz (50 kg)  Lüleburgaz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat'ı ziyaret etti.

Polat burada yaptığı konuşmada, Güreş Eğitim Merkezi 1. Bölge Seçmelerinde dereceye giren sporcuların kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Sporcuların milli takıma girmesini temenni eden Polat, "Ben Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak öncelikle hocaları Ali Osman Kara'yı daha sonrada çocukları ve ailelerini kutlayarak başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Kara da, kendilerine destek verdiği için Polat'a teşekkür etti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Soner Polat Lüleburgaz Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title