Haberler

Kırklareli'nde Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri

Kırklareli’nde yılbaşı kutlamalarının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilmesini temin etmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ek tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kırklareli'nde yılbaşı kutlamalarının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilmesini temin etmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ek tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yılbaşı kutlamalarının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilmesini temin etmek amacıyla ek tedbirler alındığı belirtildi. Açıklamada, Kırklareli'nde alınan ek tedbirler şöyle sıralandı:

"Halkımızın yoğun olarak bulunacağı Vilayet Meydanı, İstasyon, Fevzi Çakmak, Cumhuriyet ve Kara Umur caddeleri, alış-veriş merkezleri, eğlence yerleri, bankalar ve kuyumcular civarlarına hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, kapkaç ve benzeri olaylara karşı personel takviyesi yapılarak, resmi ve sivil olarak yaya devriyeler çıkarılacak, ayrıca görevlendirilecek ekipler araçlarıyla kontrollerini gece geç saatlere kadar sürdüreceklerdir.

Vatandaşlarımız, yılbaşı nedeniyle yapacakları alışverişlerinde, sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı tanımadıkları türden veya tereddüt ettikleri döviz cinsinden paraları alışverişlerinde kabul etmemeleri önem taşımaktadır.

Yeni yılın getirmiş olduğu mutluluk ve coşku ile alkol duvarını aşan vatandaşlarımızın, araçlarını alkollü iken kesinlikle kullanmamaları, hem kendi hem de başkalarının can ve mal güvenliği açısından önem taşımaktadır.

Vatandaşlarımız yılbaşı günü asayiş ve trafik yönünden olabilecek şikayetlerini ve şüpheli gördükleri şahısları en kısa süre içinde gördükleri ekiplere veya ücretsiz olan 155 Polis İmdat telefonuna bildirebileceklerdir.

Emniyet Müdürlüğümüz olarak, Kırklarelili vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yıl geçirmelerini temenni ederiz." - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Çakmak Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title