Haberler

Kırklareli'nde Protokol Üyeleri İftarda Buluştu

Kırklareli Belediyesi, protokol üyelerine iftar verdi.

Kırklareli Belediyesi, protokol üyelerine iftar verdi.

Bir düğün salonunda düzenlenen iftara Vali Esengün Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bekir Koçak, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ile protokol üyeleri katıldı.

Civelek, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayının Türk milletine ve islam alemine huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayının rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu belirten Civelek, "Dayanışmanın, yardımlaşmanın, paylaşmanın, vefanın, şefkatin, birliğin ve beraberliğin pekiştiği, güçlendirdiği ramazan ayında bir olduk beraber olduk. Ramazan ayının ülkemize tüm islam alemine, barış ve huzur getirmesi temennisiyle bayrama erişmenizi diliyorum." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kesimoğlu da, ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu belirterek, bu ayda yapılan ibadetlerin, tutulan oruçların, edilen duların Allah katında kabul görmesi dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu İlyas Yavuz Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title