Haberler

Kırklareli'nde Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak’a ziyaret.

KIRKLARELİ (AA)- Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ı ziyaret etti.

Halebak, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek Çetin'e yeni görevinde başarılar diledi. Belediye olarak her zaman eğitime katkı vermeye çalıştıklarını belirten Halebak, "Eğitime yatırılan yatırım geleceğe yapılmış yatırımdır. Onun için eğitime herkesin destek vermesi gerekiyor" diye konuştu.

Çetin de, Lüleburgaz'da eğitimin kalitesinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Lüleburgaz Belediyesi'nin her zaman desteğini beklediklerini belirten Çetin, eğitim kalitesini daha yukarılara taşımaya çalışacaklarını söyledi.

-"Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı" tiyatro oyunu sahnelendi

Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, "Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı" tiyatro oyunu oynadı.

Halk Eğitim Merkezi salonunda oynanan "Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı" tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Oyunun yönetmeni Ediz Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada Ferhan Şensoy'un "Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı" tiyatro oyunu öğrencilerin başarıyla oynadıklarını söyledi.

Oyuna gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirten Aksoy, oyunu 3 Haziran Salı günü saat 20: 00'de tekrar oynayacaklarını kaydetti.

-LMYO mezuniyet töreni

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu işbirliğiyle (LMYO) 12 Haziran Perşembe günü mezuniyet töreni düzenleneceğini bildirdi.

Özkan, yaptığı açıklama Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu ile Lüleburgaz Belediyesi işbirliğiyle kep töreninin Kongre Meydanı'nda yapılacağını söyledi.

Yüksek Okul öğrencileri ile halkının kaynaşması için törenin meydanda yapılacağını belirten Özkan, "Tören kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Umarım kep töreni bundan sonra hep Kongre Meydanı'nda yapılmaya başlar. Ben tüm Lüleburgaz halkını törene davet ediyorum" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Emin Halebak Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title