Haberler

Kırklareli'nde Kaldırım Temizleme Çalışmaları

Trakya’da etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası Kırklareli’nde şehir merkezindeki kaldırımlarda vatandaşların kayarak düşmemesi için kar temizlenirken, don olayına karşı solüsyon dökme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Trakya'da etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası Kırklareli'nde şehir merkezindeki kaldırımlarda vatandaşların kayarak düşmemesi için kar temizlenirken, don olayına karşı solüsyon dökme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kırklareli Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı sonrası kaldırımlarda kar küreme çalışmalarına devam ederken, yürüyen vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması ve kayarak düşmemesi için solüsyon dökme çalışmalarına da devam ediyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kar yağışının başlamasıyla birlikte çalışmaların aralıksız sürdüğünü hatırlattı. Başkan Kesimoğlu, 10 iş makinesi ve yaklaşık 100 personel ile birlikte vardiyalı olarak gece ve gündüz çalıştıklarını dile getirdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title