Haberler

Kırklareli Evinde Ölü Bulunan Kabin Memuru Melek Demir, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Evinde ölü bulunan kabin memuru Melek Demir, gözyaşlarıyla toprağa verildi Atlas Global Hava Yolları'nda kabin memuru olan ve bu sabah evinde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Melek Demir, memleketi Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy Beldesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Evinde ölü bulunan kabin memuru Melek Demir, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Atlas Global Hava Yolları'nda kabin memuru olan ve bu sabah evinde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Melek Demir, memleketi Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy Beldesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye hava yollarındaki mesai arkadaşları da katılırken, annesi Ümit Melek ölen kızının ardından 'Yaktın beni be annem, bitirdin beni be annem. Evlat acısı çok kötüymüş hiçbir şeye benzemezö diye gözyaşı döktü.

Atlas Global Hava Yolları'nda görevli kabin memuru 21 yaşındaki Melek Demir, bu sabah İstanbul Atatürk ? Londra Luton seferi için evine gelen servis aracındaki arkadaşlarının kapıyı açmaması üzerine haber verdiği polis ekiplerince ölü olarak bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Melek Demir'in cenazesi memleketi Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy Beldesi'ne getirildi.

İki bin 500 nüfuslu Kıyıkköy Beldesi'nde balıkçılık yapan Erkan ile Ümit Demir çiftinin iki çocuğundan biri olan Melek Demir için ikinci namazının ardından Kıyıköy Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Baba Erkan Demir ile kardeşi Yasin Demir ayakta durmakta zorlanırken, yakınlarının taziyelerini kabul etti. Arkadaşlarının ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulan hava yolu çalışanları, mesai arkadaşları da Kıyıköy de ki cenaze törenine katılarak annesi Ümit Demir'e baş sağlığı diledi. Annesine sarılarak ağlayan arkadaşları, Melek Demir'in herhangi sağlık sorunu olmadığını ve rahatsızlığı olması halinde zaten uçuş yapamayacağını söyledi.

'EVLAT ACISI HİÇ BİR ŞEYE BENZEMİYORö

Cenazenin camide olduğu sırada gözyaşlarına boğulan anne Ümit Demir, 'Ufacıktı benim kızım. Yakışmazdı buralara, çok küçüktü 21 yaşındaydı benim kızım. Yaktın beni be annem, bitirdin beni be annem. Evlat acısı çok kötüymüş hiçbir şeye benzemez. Çok küçüksün annem, maf ettin beni annem. Çok severdin beni, hiç kıyamazdın banaö diyerek gözyaşı döktü. Erkek kardeşi Yasin Demir de ablasının fotoğrafını elinden bırakmadı.

Kıyıköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Melek Demir, gözyaşlarıyla belde mezarlığında toprağa verildi.

Genç kabin memurunun ölümündeki sır, otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melek Demir Kırklareli İstanbul Kıyıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title