Haberler

Lüleburgaz Ülkü Ocakları Başkanlığına Bahadır Polat Atandı

Güncelleme:

Ülkü Ocakları Genel Merkezi, Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Bahadır Polat'ı atadı.

Polat, ilçe binasında düzenlenen törende, genel merkezin kendisine bu görevi vermesinden mutluluk duyduğunu belirtti.

Eski başkan Doğukan Önal'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Polat, ilçede daha başarılı çalışmalar yapmak için daha çok çalışacağını ifade etti.

Önal da, görevi boyunca kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Törene, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Hakan Bozfırat ve üyeler katıldı.

Federasyonu seçimi

Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonuna denetim kurulu üyesi olarak seçildiğini bildirdi.

Kıvılcım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Murat Ağaoğlu'nun yeniden başkan olduğu 24. olağan genel kurulda denetim kurulu üyesi olduğunu belirtti.

Denetim kurulu üyesi olarak sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirten Kıvılcım, "Esnaf odalarımızın ve esnafımızın sıkıntı, istek ve talepleri doğrultusunda çalışarak bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğim" diye konuştu.

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu seçimi

Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu'nun 14. olağan genel kurulunda yönetim kuruluna seçildiğini söyledi.

Aykut Yenice'nin tekrar başkan seçildiği genel kurulda yönetimde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yaman, "Bugüne kadar ciddiyet içinde sürdüğüm görevime tekrar devam edip Trakya ve Marmara Bölgesi esnafının sıkıntılarını çözmek için çalışacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

ŞABAN SAVAŞAN Lüleburgaz Kırklareli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title