Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Lüleburgaz'da KIRKAB meclis toplantısı yapıldı.

Lüleburgaz, Pehlivanköy, Pınarhisar ve Vize ilçelerini kapsayan Kırklareli Katı Atık Bertaraf Tesisi Birliği (KIRKAB) meclis toplantısı yapıldı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, başkanlığında belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıya Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve Ahmetbey Belediye Mustafa Altıntaş katıldı.

Toplantıda, teknik eleman alımı ve kesin hesaplar görüşülerek karara bağlandı.

Kuran kursu yararına kermes düzenlendi

Sokullu Mehmet Paşa Cami kuran kursu, tarafından kermes düzenlendi.

Kuran kursu eğitmenlerinden Emine Durali, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sokullu Mehmet Paşa Camii bahçesinde düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin kuran kursu yararına kullanacağını söyledi.

Kuran kursunun ihtiyaçlarının karşılanacağı kermeste yiyecek satıldığını belirten Durali, bir gün sürecek olan kermese ilginin çok güzel olduğunu ifade etti.

Halebak'a ziyaret

Lüleburgaz İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ı ziyaret etti.

Lüleburgaz İstiklal İlköğretim Okulu öğretmeni Hatice Güzide Özdemir, burada yaptığı konuşmada sosyal bilgiler dersi kapsamında öğrencilere "Yerel Yönetimler" konusunu anlattıklarını söyledi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ın yerel yönetimler konusundaki tecrübesini öğrencilere anlatması için ziyareti yaptıklarını belirten Özdemir, öğrencilere en doğru bilgileri vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Halebak da, yerel yönetimler konusunda öğrencilere bilgi vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. 20 yıldır yerel yöneticisi olduğunu belirten Halebak, Lüleburgaz için en iyi çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Halebak, daha sonra öğrencilere yerel yönetimler konusunda bilgi verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Emin Halebak Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title