Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Umreye gidecek vatandaşlar bilgilendirildi.

Kırklareli'de umreye gidecek vatandaşlar bilgilendirildi.

Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, Kırklareli Sungurbey Eğitim Merkezi'nde, düzenlenen programda, 36 kişinin umreye gideceğini belirtti.0

Umreye giden vatandaşlara yolculuk esnasında yaşanabilecek durumlar hakkında bilgiler vererek bazı nasihatlerde bulunan Bayrak, "Kutsal topraklarda bulunduğunuz süreyi çok iyi değerlendirin. Burada bol bol dua edip, günahlarınızın bağışlanması için Allah'a sığının. Unutmayın ki Allah tüm tövbeleri kabul edendir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından umreye gidecek vatandaşlara menenjit aşısı yapıldı.

Su ürünleri denetimi

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, pazar yerinde faaliyet gösteren balık satıcılarına yönelik denetim yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, yapılan denetimlerde ticari amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğ kapsamında, balık boylarının kontrol edildiğini söyledi.

Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını ifade eden Keçeci, denetimlerin devam edeceğini belirtti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Bayrak Hakan Keçeci Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title