Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli'de medya konferansı düzenlendi

Kırklareli'de medya konferansı düzenlendi.

Fen Bilimleri Koleji'nde düzenlenen konferansa, kentte günlük ve haftalık yayınlanan yerel gazete ile ajans temsilcileri konuşmacı olarak katıldı.

Yeşilyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici, yaptığı konuşmada, muhabirlerin anlık veya rutin haberleri takip ederek, kamuoyuna en doğru şekilde aktarmak için çalıştıklarını söyledi.

Medya sektöründe çalışanların görevlerinin zor olduğunu belirten Eskici, Kırklareli'de görev yapan tüm muhabirlerin görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Önadım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram da, gazetelerin günlük basım işlemleri hakkında bilgiler verdi.

DSYB Demirköy Şubesi açıldı

Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Demirköy Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

DSYB Başkanı Ali Dermenci,  törende yaptığı konuşmada, üyelerine en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. DSYB olarak 40 personel ile hizmet verdiklerini belirten Dermenci, Kırklareli'de hayvancılığın her geçen gün geliştiğini ifade etti.

Konuşmaların ardında, şubenin açılış kurdelesini Dermenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Ticaret Borsası Başkanı Hakan Keçeci kesti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Keçeci Kırklareli Yeşilyurt Demirköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title