Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Vize Belediyesi’nden İstanbul gezisi

Vize Belediyesince ramazan ayı dolayısıyla kadınlara yönelik İstanbul gezisi düzenlendi.

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, geziye yaklaşık 50 kadının katıldığını söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla gezilerin devam edeceğini belirten Yılmaz, vatandaşların İstanbul'un tarihi ve turistlik yerleri görme imkanı bulduğunu ifade etti.

KTB Başkanı Altıntel'e ziyaret

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Kırklareli Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığına yeniden seçilen Turhan Altıntel'i ziyaret etti.

Kılavuz, ziyarette yaptığı konuşmada, KTB Başkanlığına yeniden seçilen Altıntel'e başarlar diledi.

KTB ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Kılavuz, Altıntel ve ekibinin gece gündüz demeden projeler ürettiğini kaydetti.

Altıntel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ekibi ile heyecan içerisinde çalıştıklarını bildirdi.

- Lüleburgaz Emnilet Müdürü, yeni polislerle toplantı yaptı

Lüleburgaz Emniyet Müdürü Haluk Karakuş, göreve yeni başlayan polis memurlarıyla bir araya geldi.

Karakuş, emniyet müdürlüğü toplantı salonunda yaptığı konuşmada, ilçedeki polis sayısının artmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak göreve başlayan memurlara başarılar dileyen Karakuş, emniyet teşkilatının gece gündüz demeden, kendi can güvenliğini hiçe sayarak vatandaşın can ve mal güvenliğini sağladığını kaydetti.

Çeşmelere ismi yazma bedeli 3 bin lira

Lüleburgaz'da Şehir Mezarlığı'nda bulunan çeşmelere isim yazdırma bedeli 3 bin lira olarak belirlendi.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye meclis kararı ile mezarlıkta bulunan 20 çeşmeye isim yazdırılabileceğini söyledi.

Özkan, çeşmelere isim yazdırma bedelinin de 3 bin lira olarak belirlendiğini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Zeki Kılavuz Lüleburgaz Kırklareli İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title