Haberler

Kırklareli'de Yapılması Planlanan Atatürk Kaidelerinin Görselleri Sunuldu

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından İstasyon Caddesi üzerinde yapılması planlanan Atatürk kaidelerin görselleri Kırklarelili vatandaşlara sunuldu.

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından İstasyon Caddesi üzerinde yapılması planlanan Atatürk kaidelerin görselleri Kırklarelili vatandaşlara sunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yapılması planlanan kaidelerin Kırklarelili vatandaşların beğenisine sunulduğunu söyleyerek, emniyet görevlileri tarafından Vali Konağı önünde kaidelerin yapılacağı temelin üzerine konulan polis aracının kaldırılmamasına anlam veremediğini belirtti.

Başkan Kesimoğlu, "İstasyon Caddesi üzerinde Atatürk'e ait yapacağımız kaide çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resimlerinin bulunacağı kaide çalışmalarımıza başlamış, ancak hiç beklemediğimiz bir engelle karşılaşmıştık. Şuan itibari ile 7 kaidemizden 6'sının bir kısım çalışmaları tamamlandı. Vali Konağı önünde temelini attığımız kaide alanının üzerine konulan polis aracının kaldırılması ile birlikte son kaidemiz içinde gerekli çalışmaları yapacağız. Yetkililer ile görüşmelerimizde yanlış bilgilendirildikleri ve aracın en kısa süre içerisinde oradan kaldırılacağı söylendi. Biz de çalışmalarımıza devam etmek için polis aracının bulunduğu yerden kaldırılmasını bekliyoruz" dedi.

"ATATÜRK İÇİN, NE MECLİS KARARI, NE YASA NEDE ANAYASA GEREKİR"

Bütün hizmet kurumlarının işbirliği içinde Kırklareli halkına daha iyi hizmet verme yarışında olması gerektiğini ifade eden Başkan Kesimoğlu, "Valiliğimiz geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak bizim belirttiğimiz bölgeye 'Büfe' yapacağımızı iddia etmiştir. İddialarına dayanak olarak ise aldığımız meclis kararı gösterilmiştir. Ancak, dayanak olarak gösterilen bu meclis kararının bizim yapacağımız iş ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bizim İstasyon Caddesine yapacağımız 'Atatürk Kaidesi' için herhangi bir meclis kararı almaya ihtiyacımız yoktur. Kaldı ki Atatürk'ümüze sahip çıkmak için, ne meclis kararı, ne yasa, nede anayasa gerekir" açıklamasında bulundu.

"ATATÜRK POSTERLERİNİN TAŞINACAĞINI 1 AY ÖNCE SÖYLEMİŞTİM"

Temmuz ayı içerisinde yaptığı açıklamada Atatürk Portrelerinin İstasyon Caddesi'ne taşınacağının kamuoyu ile paylaştığını ifade eden Başkan Kesimoğlu, "Atatürk Stadyumunda yapılan çirkin saldırıların ardından Temmuz ayı içerisinde Atatürk portrelerinin İstasyon Caddesi üzerine taşınacağını kamuoyu ile paylaşmıştım. Atatürk'ü özümsemiş olan Kırklareli halkı her zaman Atatürk'ün ismine, eserlerine, devrimlerine ve kendisine sahip çıkmış, sahip çıkmaya devam edecektir. Kırklareli halkımız Atatürk konusunda hassas ve sağduyuludur. Kırklareli halkına verdiğimiz bu haklı mücadelede bize destek oldukları için teşekkür ediyorum" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Mustafa Kemal Atatürk Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

cemil:

sağ olsa da yüzüne tükürse atatürk senin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title