Haberler

Kırklareli'de Trafik Kazası: 1 Ölü 2 Yaralı

Kırklareli’nin Vize İlçesinde üç otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kırklareli'nin Vize İlçesinde üç otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Kırklareli'nin Vize ilçesi Evrenli Köyü mevkiinde meydana geldi. 59 RN 928 Plakalı aracıyla Tekirdağ'ın Saray ilçesi istikametine seyretmekte olan İsmail Yılmaz (47), karşı yönden gelen Yaşar Nergiz (61) idaresindeki 39 BB 176 plakalı otomobil ve Nusret Sevim (20) idaresindeki 39 DE 685 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonucu 39 BB 176 Plakalı otomobilin sürücüsü Yaşar Nergiz kaza yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobillerin sürücüleri yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yardımıyla otomobillerden çıkarılan yaralılardan Nusret Sevim Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan İsmail Yılmaz Vize Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırklareli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonucu hayatını kaybeden Yaşar Nergiz'in cesedi olay yerine gelen Vize Cumhuriyet Savcısı'nın ön incelemesinin ardından Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan kazayla ilgili Jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yılmaz Kırklareli Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title