Haberler

Kırklareli'de Ölü Bulunan Üniversite Öğrencisinin Cenazesi

Kırklareli'nde, üniversite öğrencisinin ölü bulunması- Evinde ölü bulunan Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Fırat memleketi Adıyaman'da toprağa verildi Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evinde ölü bulunan Üniversite öğrencisi Ramazan Fırat Kahta ilçesinde toprağa verildi.İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından alınan Fırat'ın cenazesi karayoluyla Adıyaman'da getirildi. Adıyaman'da büyük bir konvoyla alınan cenaze Adıyaman Belediyesine ait cenaze aracıyla ailesinin yaşadığı Bölükyayla Beldesine götürüldü.Fırat'ın cenazesi evinin önüne getirildiğinde ailesi ve akrabaları sinir krizleri geçirdi.Baba Abuzer Fırat, oğlunun cansız bedenini görünce sinir kriz geçirerek yüzüne zarar verdi. Anne Sabiha Fırat ise oğlunun tabutuna sarılarak zılgıtlar eşliğinde gözyaşları döktü.Baba Abuzer Fırat, oğlunun katillerinin bir an önce adalet önünde hesap vermelerini beklediklerini ifade ederek, sadece adalet istediklerini dile getirdi.Anne Sabiha Fırat ise oğluna kıyanların idam edilmesi isteyerek, idam edilmezlerse bu acıya dayanamayacağını kaydetti.Yapılan konuşmaların ardından Fırat'ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.- Olay Üniversite öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süre haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirmiş, ekipler de çilingir yardımıyla girdikleri evde Çelik'i ölü bulmuştu. Çelik'in boynunda bıçak kesikleri olduğu belirlenmişti. -Kırklareli'nde, üniversite öğrencisinin ölü bulunması-Kahta-Üniversite öğrencisi Ramazan Fırat'ın cenazaesi

Kaynak: AA / Güncel

Lüleburgaz Kırklareli Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

KARDEŞİM ÖNCELİK LE MEKANIN CENET OLSUN SANA BUNU YAPAN ŞEREF SİZLERDEN HESAP SORACAGIZ CEZALARINI CEKECEKLER

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allahun adaleti büyüktür Rabbim rahmet eylesin ailesine de sabirlar versin''''''''''yazik et, isler gencecik çocuğa.

1
0
yanıtYanıtla
adem fıratmobilWeb@haberler.com:

aynen

0
0
yanıtYanıtla
adem fıratmobilWeb@haberler.com:

aynen oyle

0
0
yanıtYanıtla
adem fıratmobilWeb@haberler.com:

sana bunu yapanlarda inşallah aynı acıyı çeker

0
0
yanıtYanıtla
esrarengizmobilWeb@haberler.com:

Öldürüldüğü gün gibi ortadayken neden hala katiller yargı önünde değil , yoksa ölen kürt olduğu için mi yada olayın arkasında farklı güçlermi birleşik haziran örgütü gibi var..

0
0
yanıtYanıtla
02mobilWeb@haberler.com:

Allah belalarini versin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title