Haberler

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu Açıklaması

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, terör olayları nedeniyle Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde müzik ve eğlence programlarının yerini, kültür, sanat ve edebiyat etkinliklerine bırakacağını bildirdi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, terör olayları nedeniyle Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde müzik ve eğlence programlarının yerini, kültür, sanat ve edebiyat etkinliklerine bırakacağını bildirdi.

Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 26. Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nin 25 Mayıs'ta başlayacağını belirtti.

Festivalin Kırklareli'ne yakışır bir şekilde organize edildiğini ifade eden Kesimoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Geçen çeyrek yüzyılı aşkın süre içerisinde festivalimiz, özellikle Kırklarelili hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm Trakya ile özdeşleşti. Bu yıla kadar kültür sanat ile eğlence iç içe yaşanıyor, halkımız sevdikleri isimleri yakından görme, dinleme imkanını buluyordu. Ancak bu yıl, festival içeriğinde bir farklılığa gitmek zorunda kaldık. Ülkemizin içinde bulunduğu hazin ortam ve ulusça yaşadığımız acılara kayıtsız kalamazdık. Bu yüzden Kırklareli Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde bu yıl müzik, eğlence ve danslara yer vermedik. Terör olayları nedeniyle Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde müzik ve eğlence programları yerini kültür, sanat ve edebiyat etkinliklerine bırakacak."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title