Haberler

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu Açıklaması

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ramazan ayının dolu dolu yaşandığını bildirdi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ramazan ayının dolu dolu yaşandığını bildirdi.

Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak ramazan ayında mahalle sakinlerine yönelik iftar yemekleri ve çeşitli etkinlikler ile unutulmaz bir ramazan ayı yaşattıklarını belirtti.

Ramazan ayı boyunca İstasyon Caddesi üzerinde çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendiklerini ifade eden Kesimoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Ramazan eğlencelerinde çocuklara yönelik animasyon aktiviteleri, Aşık ve Maşuk, Karagöz ve Hacivat gösterileri, çeşitli yarışmalar, atölye çalışmaları, Karagöz ile Hacivat Tasviri, Tasvir Perdesi, balon dağıtımları ve dondurma ikram edildi. Ramazan ayı boyunca çocuklarımıza yönelik, yetişkinlere yönelik bir çok etkinlik düzenledik. Bunun yanı sıra tüm mahallelerimiz ile iftar yemeklerinde bir araya gelerek ekmeğimizi paylaştık. İftar saatinden sonra yine İstasyon Caddemizde vatandaşlarımıza helva ikramı yaptık. Vatandaşlarımız da bu etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Bu konuda tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayını doya doya yaşadık."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title