Haberler

Kırklareli 1. Amatör Lig Fikstürü Çekildi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şubesince 1. Amatör Lig fikstürü çekildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şubesince 1. Amatör Lig fikstürü çekildi

Şube Başkanı Hasan Başdemir, AKSF Kırklareli Şubesi toplantı salonunda düzenlenen fikstür çekim töreninde, amatör takımların büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Yetenekli futbolcuların amatör takımlarda yetiştiğini ifade eden Başdemir, 2014-2015 futbol sezonunun başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Müsabakaların takımlar ve taraftarlar açısından centilmenlik içinde geçmesini dileyen Başdemir, şunları kaydetti:

"Tüm takımlar sezona en iyi şekilde hazırlandı. Amatör takımların müsabakalarından sonra bazen kavgalar ya da tartışmalar meydana geliyor. Kulüp başkan ve yöneticilerinden bu tür olaylara mahal vermemelerini istiyoruz. Futbol bir spordur. Bütün müsabakaların barış, huzur ve centilmenlik içinde geçmesini diliyorum. Amatör takımlar büyük öneme sahip. Yetenekli futbolcular amatör takımlarda yetişiyor. Daha sonra profesyonel takımlarda oynamaya başlıyor. Tüm takımlarımıza 2014-2015 futbol sezonunda başarılar diliyorum."

Başdemir,  1. Amatör Lig A grubunda Üsküpspor, Celaliyespor, Lüleburgaz Özerspor, Sergenspor, Kofçaz Serhatspor, Karahıdırspor, Lüleburgaz Trakya Fenerspor, Emirspor, Eskitaşlıspor, Lüleburgaz Trakya Gençlikspor, B grubunda ise Hamitabatspor, Çakıllı Gençlerbirliği, Vize Acarspor, Lüleburgaz İstasyon, Kavaklıspor, Sarıcaalispor, Karaağaçspor, Lüleburgaz TEK Santral, Lüleburgaz Kentspor ve İnecespor'un mücadele edeceğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Kırklareli 1. Amatör Lig fikstürü çekildi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Lüleburgaz Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title