Haberler

Kırkağaç'ta İmam Dehşet Saçtı: 2 Ölü

Güncelleme:

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, boşandığı eşinin başka biriyle evleneceğini duyunca cinnet geçiren imam Hayrullah Ö. dehşet saçtı.

Manisa'nın Kırkağaç Belediyesi'nde taşeron firmaya bağlı temizlik işçisi olarak çalışan 28 yaşındaki Naciye Çam, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 7 yıl önce imam eşi Hayrullah Ö.'den boşanıp, baba evine döndü. Mahkeme çiftin o dönemde 5 yaşında olan çocukları A.Ö.'nün velayetini annesine verdi. Boşandığı eşinin başka biriyle evleneceğini duyan imam Hayrullah Ö., oğlunu almak için bugün saat 01.00 sıralarında eski kayınpederinin Kadriye Mahallesi'ndeki evine geldi.

DEFALARCA BIÇAKLAYIP KAÇTI

İddiaya göre, Hayrullah Ö., çıkan tartışmanın ardından eski kayınpederi 60 yaşındaki Kemal Çam, kayınvalidesi 55 yaşındaki Nazmiye Çam ve boşandığı eşi Naciye Çam'ı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Hayrullah Ö., oğlunu da alıp, gasp ettiği boşandığı eşine ait otomobille kaçtı.

KAYINVALİDE OLAY YERİNDE, KAYINPEDER HASTANEDE ÖLDÜ

Gürültüleri duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri Nazmiye Çam'ın yaşamını yitirdiğini belirledi, ağır yaralı olan Kemal Çam ve Naciye Çam ise Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin Kemal Çam, Soma Beşyol Devlet Hastanesi, kızı Naciye Çam ise Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kemal Çam da burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.

Polis, olayın ardınan kaçan imam Hayrullah Ö.'yü Balıkesir'in Kepsut İlçesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan Hayrullah Ö., Kırkağaç'a götürülürken, polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırkağaç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

emre:

imamı dinden imandan çıkarmışlar

13
14
yanıtYanıtla
TÜRTELE:

ULA AYRILAN ADAM NİYE BÖLE YAPAR. . . SANKİ BABASININ MALI OLMUŞ GADIN

11
13
yanıtYanıtla
ramazan:

yok artık imam bunu yaparsa cemaat . . . . ne günlere kaldık rabbim.

18
1
yanıtYanıtla
Baybars:

Keşke sabır ve sebat gösterselerdi de böyle olmasaydı. Çocuğa yazık olmuş.

17
0
yanıtYanıtla
bjk:

bu gibi durumlarda çocuk babaya verilmeli başka adama baba dese bende çıldırıım

9
7
yanıtYanıtla
Abdi:

Pes!

11
1
yanıtYanıtla
ARN:

NE GÜZEL MAHALLE. . . ÇOCUKLUĞUMU HATIRLATIYOR

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title