Haberler

Kırkağaç'ta Esnafın Toz Maskeli Eylemi

Krkağaç'ta bir grup esnaf, yapımı süren yolun işyerlerini kirletip toz altında bıraktığı gerekçesiyle eylem yaptı.

Krkağaç'ta bir grup esnaf, yapımı süren yolun işyerlerini kirletip toz altında bıraktığı gerekçesiyle eylem yaptı.

Menderes caddesi ile 56 sokak üzerindeki yaklaşık 150 metrelik yolun 8 aydır tamamlanmadığını ileri süren esnaflar toz maskesi takarak eylem yaptı. İsmail Tekin isimli esnaf, 8 aydır çalışmanın devam ettiğini ancak bir türlü bitmediğini belirterek "Yağmur yağdığında çamur, hava açtığında toz ile mücadele ediyoruz. Cadde üzerindeki esnaflarımız iş yapamaz hale geldi" dedi. Kırkağaç Belediyesi'nin yolun büyükşehir belediyesine geçtiği için ilgilenmediklerini bildirdiğini söyleyen Tekin, "Bizim sorunumuzla ilgilenen kimse yok, tek ümidimiz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'dür. İnşallah, çağrımızı duyar da bu yoldaki tozdan ve çamurdan bizi kurtarır "diye konuştu.

Menderes caddesi üzerinde berber dükkanı bulunan Mustafa Gül ise "Sabahtan akşama kadar dükkanı 10 kere 20 kere siliyoruz. Çiçekler tozdan hava alamıyor, itfaiye yeterince geçmiyor. Tozdan müşterilerimiz rahatsız oluyor. Yetkililere sesleniyoruz, biz burada toz yutmaktan bıktık" diyerek tepkisini dile getirdi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Tekin Menderes Kırkağaç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title