Haberler

Kırkağaç'ta Bayramlaşma Töreni

Kırkağaç ilçe protokolü, Kırkağaç Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Kırkağaç ilçe protokolü, Kırkağaç Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Kırkağaç Belediyesi çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, 6. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Eyüp Sabri Kirişçi, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Milletvekili Bilen, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz tarihinde ülke olarak ciddi bir tehdit atlatıldığını söyledi.

Bilen, şunları söyledi:

"15 Temmuz'da ülkenin ve milletin bekası için bir arada omuz omuza siyasi düşünceleri bir kenara bırakarak, FETÖ terör örgütü elemanlarına ve onu kullanan dost görünümlü müttefik geçinen bir kısım ülkelere karşı dayanışmamızı ortaya koyduk. Yeniden bunun yıl dönümünü idrak edeceğiz. Biz meclisi açacağız 15 Temmuz'da eğer meclis çalışmazsa bir haftalık program içerisinde birlikte meydanlarda sizlerle beraber olacağız. Dosta güven düşmana da inşallah korku salacağız. Ordumuzun tamamını bu işten sorumlu tutmak yanlış olur ordunun ve emniyetin içerisine sızmış, siyasetin, adliyenin içerisine sızmış bu alçak terör örgütü mensupları birilerine hizmet etmek gayesi ile ülke üzerinde ciddi tehlikeli bir oyun oynadılar, bu oyunu hep beraber birlikte bertaraf ettik."

Bilen, Manisa'daki askerlerin gıda zehirlenmesi olayına ilişkin, "Askerlerin zehirlenmesinden dolayı siyasi rant devşirmenin gayreti olanları milletin vicdanına havale ediyorum." dedi.

Bilen konuşmasının ardından Soma İlçesine bayramlaşma törenine katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Bilen Ak Parti Kırkağaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title