Haberler

Kırkağaç Kaymakamı Sırmalı Edremit İlçesine Atandı

Yaklaşık 6 yıldır Kırkağaç Kaymakamlığı görevini yürüten ve ilçede sevilen Ali Sırmalı, Balıkesir’in Edremit ilçesine atandı.

Yaklaşık 6 yıldır Kırkağaç Kaymakamlığı görevini yürüten ve ilçede sevilen Ali Sırmalı, Balıkesir'in Edremit ilçesine atandı.

Kırkağaç ilçesinde, en uzun süre görev yapan kaymakam olarak adını duyuran ve ilçede sevilen Ali Sırmalı, İçişleri Bakanlığı'nın vali yardımcıları ve kaymakamlar için çıkardığı kararnameyle Balıkesir'in Edremit ilçesine atandı. Sırmalı'nın tayin haberi ise, ilçedeki vatandaşları üzüntüye boğdu. Bundan sonraki görevine Edremit Kaymakamı olarak sürdürecek Sırmalı, "Kırkağaç'ta unutulmayacak 6 yıl geçirdim. Buradan güzel hatıralarla ayrılıyoruz. Allah yeni görev yerimizde de başarılı olmayı nasip etsin" dedi. Öte yandan Kırkağaç Kaymakamlığına, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Yeşilbaş atandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Sırmalı Balıkesir Kırkağaç Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title