Haberler

Kırkağaç'a Şehit Ateşi Düştü

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Kırkağaçlı Uzman Çavuş Uğur Uğurlu'nun acı haberi ilçeyi yasa boğdu.

Kırkağaç 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi ve Alay Komutanlığı ekipleri, şehit Uzman Çavuş'un Manisa'nın Kırkağaç ilçesi Musalar Mahallesi'ndeki baba evine giderek acı haberi aileye verdi. Oğlunun şehit haberi üzerine anne Saltanat Uğurlu ve baba Murat Uğurlu sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri büyük üzüntüyü yaşayan anne, baba ve aile yakınlarına müdahale etti. Şehit Uzman Çavuş Uğur Uğurlu'nun babası Murat Uğurlu, oğlunun şehit olduğuna uzun süre inanamadı. Alay Komutanlığı ekipleri babayı sakinleştirmeye çalıştı. Sinir krizleri geçiren bazı aile fertleri ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ailesiyle 6 gün önce telefonla görüşen 28 yaşındaki şehit Uğur Uğurlu'nun bekar olduğu ve bir kız kardeşinin bulunduğu belirtildi. Şehit Uzman Çavuş Uğur Uğurlu'nun cenazesi yarın ikindi namazına müteakip merkez Karaosmanoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Öte yandan, seçim çalışmaları için Kırkağaç'ta bulunan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Binici ve Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de baba evine giderek taziyede bulundular. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Uğurlu Kırkağaç Dağlıca Hakkari Politika Güncel Haberler

title