Haberler

Kırka Mahallesinde İftar Coşkusu

Seyitgazi Belediyesi tarafından Pazar akşamı Kırka Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seyitgazi Belediyesi tarafından Pazar akşamı Kırka Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

' Seyitgazi 1. İftar Bluşmaları' adı altında toplumun her kesimini bir araya getirmek için kurulan sofralarda paylaşmanın huzuru yaşanıyor. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve eski belediye başkanlarının da katıldığı iftar yemeği Gün Sazak Parkı'nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Milletvekili Salih Koca, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve Belediye Başkanı Hasan Kalın tek tek iftar sofralarını gezerek vatandaşların Ramazanlarını tebrik ettiler. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Belediye Başkanı Kalın yemek kazanlarının başına geçerek, Milletvekili Koca ve İl Başkanı Ünlü ile birlikte vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

RAMAZAN'IN BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Kırka'da düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Hasan Kalın "Bu Ramazan Ayı'nda otuz gün boyunca otuz iftar programı düzenleyerek, Ramazan'ın bereketini vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik. Seyitgazi 1. İftar Buluşmaları'nda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftar programımıza katılan yoğun ilgi gösteren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Koca ise, "Bugün Kırka'da çok güzel bir görüntü var. Buradaki güzel görüntüyü Allah hiçbir zaman bozmasın ve daim etsin. Ramazan ayının bereketini birlikte yaşıyoruz. Bu İftar programının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kırka'daki iftar coşkusu, İlçe Müftüsü Yaşar Cengiz'in yapmış olduğu iftar duası ve tasavvuf müziğinin ünlü ismi Ahmet Kemal Bacak'ın söylediği ilahiler ve semazen gösterisi ile son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kalın Salih Koca Seyitgazi Kırka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title