Haberler

Kırka'da Kan Bağışı Kampanyası Madalya Töreni

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesi’nde, en fazla kan bağışında bulunan vatandaşlara madalyaları verildi.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesi'nde, en fazla kan bağışında bulunan vatandaşlara madalyaları verildi.

Türk Kızılay'ı Eskişehir Şubesi ve Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen madalya töreni, Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Törene protokolün davetlisi olarak gelen, halk arasında "ayaklı kan bankası" olarak adlandırılan ve hayatı boyunca 106 kere kan veren 70 yaşındaki Ömer Mersin, sağlığını kan bağışına borçlu olduğunu belirterek, kan vermenin önemini anlattı.

Daha sonra madalya takdimine geçildi. Hem gümüş hem de altın madalya almaya hak kazanan Uğur Yıldız'a madalyalarını, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Adıyaman takdim etti. Ödülden sonra kısa bir konuşma yapan Adıyaman, çocuklara kan bağışının önemini vurguladı.

Daha sonra bronz madalya almayı hak eden bağışçılardan İsmail Tektek'e Seyitgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Nusret Tan'a Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka şube Başkanı Yılmaz Ayrancı ve Arif Turan'a Seyitgazi ilçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Güllü madalyalarını takdim etti.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekinilmesiyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyitgazi Eskişehir Kızılay Kırka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title