Haberler

Kırıkkale ve Kırşehir'de "Eğit-donat" Programı Protestosu

Kırıkkale ve Kırşehir'de "eğit-donat" programı protestosu- ADD Genel Sekreteri Tanık ve beraberindekiler, iki ilde basın açıklaması yaparak, programa ilişkin eleştirilerde bulunduKIRIKKALE/ Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarından bir bölümünün eğitimi ve silah sistemleri dahil donatımı konusunu içeren "eğit-donat" programı, Atatürkçü Düşünce Derneğince (ADD) Kırıkkale ve Kırşehir'de protesto edildi.

Kırıkkale ve Kırşehir'de "eğit-donat" programı protestosu- ADD Genel Sekreteri Tanık ve beraberindekiler, iki ilde basın açıklaması yaparak, programa ilişkin eleştirilerde bulunduKIRIKKALE/ Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarından bir bölümünün eğitimi ve silah sistemleri dahil donatımı konusunu içeren "eğit-donat" programı, Atatürkçü Düşünce Derneğince (ADD) Kırıkkale ve Kırşehir'de protesto edildi.Kırıkkale'de Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup adına konuşan ADD Genel Sekreteri Öner Tanık, "eğit-donat" programına ilişkin eleştirilerde bulundu. Grup, açıklamanın ardından Kırşehir'e geçti.Tanık, Kırşehir Cacabey Meydanı'nda toplanan yaklaşık 150 kişilik grup adına yaptığı açıklamada da programa ilişkin eleştirilerini sıraladı.Grup, açıklamanın ardından dağıldı. -Kırıkkale ve Kırşehir'de "eğit-donat" programı protestosu

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkkale Kırşehir Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title