Haberler

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz Görevine Başladı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından son valiler kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğine atananMehmet İlker Haktankaçmaz bugün yeni görevine başladı.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından son valiler kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğine atanan

Mehmet İlker Haktankaçmaz bugün yeni görevine başladı.

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz'ı Valilik girişinde İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Vali Yardımcıları Rifat Ata, Osman Akbaş, Adnan Kayık, Abdullah Aslaner, Mehmet Yıldız, Dr. Ayhan Özkan, Mehmet Canoğlu ve Mehmet Ünal, Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, Çelebi Kaymakamı ve Keskin Kaymakam Vekili Ayhan Abatay, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Karakeçili Kaymakam Vekili Onur Özaydın, Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Kurum Müdürleri karşıladılar.

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, karşılama sonrası ilk defa oturduğu valilik koltuğunda bir değerlendirme yaparak, "Değerli arkadaşlar öncelikle bu sıcak karşılama için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün bismillah diyerek yeni görevimize başladık. Kutsal bir görevi devraldık. Böyle bir görev bugüne kadar bize boğazından kesip yatırım yapan ekmeğini bölüp bizim eğitimimiz ve belki diğer işler için harcayan milletimize borcumuzu bir şekilde ödemeye verilmiş bir fırsattır. Elbette ki bu kutsal göreve layık görülmem benim için onurdur. Kırıkkale Türkiye'nin kalbinde olan bir il. Kuzey ile Güneyi birbirine bağlayan yolların adeta kilit noktasıdır. Memleketini milletini seven insanların diyarıdır. Bu memlekette görev yapmayı şans olarak değerlendiriyorum. Bizimde görevimiz aldığımız bu bayrağı, bize emanet edilen bu kutsal vazifeyi bir adım daha ileriye taşımak. Bunun için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Kırıkkale'de görev yaptığım süre boyunca vatandaşımızın memnuniyetini ön plana çıkarmaya çalışacağım. Çalışmalarımızı istişare içerisinde yürüteceğiz. Milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla halkımızla iç içe olacağız. Bir proje ne kadar güzel olursa olsun, ne kadar mantıklı olursa olsun o proje sahiplenilmemişse bir şey ifade etmez. Yapılan işlere bütün Kırıkkale'de yaşayan hemşerilerimizin de sahiplenilmesi gerekir. Yapacağımız işleri ortak akılla istişare içerisinde yapacağız. Önümüz Ramazan ayı bu dönem içerisinde çok hızlı bir şekilde ilimizi tanımak için gerekli toplantıları yapacağız. Bu süreci olabildiğince hızlı atlatıp hemen çalışmalara başlayacağız. Kırıkkale huzurlu ve güvenli bir il. Bu güven ve huzuru, devletin bütünlüğünü bölmeye kastedenlere fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin geleceği için en güzel çalışmaların yapılmasını sağlayacağız. Bundan sonra tek derdimiz Kırıkkale. Hep beraber inşallah var gücümüzle elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Herkesin yardımına ihtiyacımız olacak." dedi.

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz daha sonra kendisini karşılamaya gelen il protokolü ile bir süre sohbet etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Üniversitesi İlker Haktankaçmaz Ekrem Yıldız Ali Kolat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title