Haberler

Kırıkkale Teog Sınavına Giremeyen Oğluna Çarpan Sürücüyü Arıyor

Teog sınavına giremeyen oğluna çarpan sürücüyü arıyor KIRIKKALE Asrın Koleji 8'inci sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Mahmut Kalın'a eğitim gördüğü okulunda 22 Kasım Pazar günü girdiği deneme sınavı sonrası cadde üzerinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarpıp, kaçtı.

Teog sınavına giremeyen oğluna çarpan sürücüyü arıyor

KIRIKKALE Asrın Koleji 8'inci sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Mahmut Kalın'a eğitim gördüğü okulunda 22 Kasım Pazar günü girdiği deneme sınavı sonrası cadde üzerinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarpıp, kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve 3 gündür tedavi altında bulunan Kalın, bugün yapılan TEOG sınavına giremedi. Baba Hüsamettin Kalın ise oğluna çarpan otomobil sürücüsünün bulunmasını istiyor.

Kaza, 22 Kazım Pazar günü Eski Samsun Karayolu üzerinde meydana geldi. Kırıkkale Asrın Koleji 8'inci sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Mahmut Kalın'a, eğitim gördüğü okulunda girdiği hazırlık sınavı sonrası evine dönerken okulun karşısındaki caddeden karşıya geçmek isterken plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçtı.Öğrenci Kalın ağır yaralı olarak çevredeki vatandaşların yardımı ile istenen 112 Acil Servis ambulansı tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırlarak tedavi altına alındı.

Kalçasında kırıklar yüzünde ve ayağında yaralar oluşan öğrenci Mahmut Kalın'ın aynı hastanenin Göğüs Cerrahisi servisinde tedavisi devam ediyor. Baba Hüsamettin Kalın, oğlunun pazar günü okuluna deneme sınavı için götürdüğünü belirtirken, çıktıktan sonra yolun karşısına geçerken bir aracın çarpıp kaçtığını söyledi. Baba Kalın, "Kaza sonrası oğlumu hastaneye götürmüşler. Oğluma çarpan surucu hala bulunamadı. Emniyet güçlerinden bu işin peşine düşüp, kaçan sürücüyü yakalamalarını istiyoruz. Ayrıca çocuk bugün TEOG sınavına girecekti, ona da giremedi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title