Haberler

Kırıkkale - Şehit Çocuklarına Tablet ve Bilgisayar

Şehit çocuklarına tablet ve bilgisayar Kırıkkale'de 'Yalnız değilsiniz, Türkiye'nin en büyük ailesi' projesi kapsamında 14 şehit ailesinin çocuklarına bilgisayar ve tablet hediye edildi.

Şehit çocuklarına tablet ve bilgisayar

Kırıkkale'de 'Yalnız değilsiniz, Türkiye'nin en büyük ailesi' projesi kapsamında 14 şehit ailesinin çocuklarına bilgisayar ve tablet hediye edildi. Törende konuşan Vali Kolat, ülkenin terör belasından kurtulması için devletin tüm kademelerinin kararlı bir şekilde çalıştığını ifade ederek, 'İnşallah bu beladan kurtulacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 'Yalnız değilsiniz, Türkiye'nin en büyük ailesi' projesi kapsamında Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda şehit ailelerinin çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar verildi. Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zühtü Bozdemir, şehit ve gazi ailelerinin sevindirilmesinden mutlu olduklarını dile getirdi. Valilik toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ali Kolat, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların devame ettiğini belirterek, şunları söyledi; "Ülkenin birliği, beraberliği, huzur ve güvenliği için bu şer odaklarının kesinlikle son bulması ve sonlandırılması gerekiyor. Meydanın onlara bırakılmaması gerekiyor. Bu yönde de güvenlik birimlerimiz hemen herkes bu çabayı sürdürüyor. İnşallah bu beladan kurtulacağız. Çünkü ciddi manada darbe almaktadırlar, darbe vurulmaktadır. İnşallah bunlar sonlandırılacaktır. Ülkemizin, devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik birimlerimizin kararlı bir şekilde çalıştıklarını hepimiz takip ediyoruz. İnşallah bundan sonra bu acıları duymayız" dedi.

Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve duanın ardından şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayarları verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale Ali Kolat Türkiye Politika Güncel Haberler

title