Haberler

Kırıkkale'de Tren Kazası: 1 Ölü

Güncelleme:

Kırıkkale'de hareket eden trenden inmeye çalışan kişi, peron ile tren arasına sıkışarak can verdi. O anlara tanık olan anne sinir krizi geçirdi.

Kırıkkale'de annesini uğurlamak için bindiği trenden inmeye çalışan şahıs, dengesini kaybetmesi sonucu tren ile peron arasında sıkışarak can verdi.

ANNESİNİ TRENE BİNDİRMİŞTİ

Oktay Şalış (46) isimli vatandaş, saat 08.30 sıralarında annesi Ayşe Şalış'ı Ankara'ya trenle göndermek için Kırıkkale Tren garına geldi. Sivas'tan Ankara'ya gittiği öğrenilen TCDD'nin 51531 sayılı Van Gölü Ekspresi trenine annesini bindiren şahıs, hareket eden trenden inmek istedi. Telaşla trenden atlayan Oktay Şalış, peron ile tren arasında sıkıştı. Ağır yaralanan Şalış olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu aradan trenden inen anne Şalış da oğlunun öldüğünü görünce sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Oktay Şalış'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (14)

VİCDAN:

ALLAH RAHMET ETSİN..ANACIM SENİN İÇİN BÜYÜK ACI....SENİN İÇİN MEVLAMDAN BÜYÜK MÜKAFAT NİYAZ EDİYORUM...

33
1
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET EYLESN:

:((((( ALLAHIM KİMSEYİ EVLALARIYLA İMTİHAN EME :( ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AMİNNNNNN

27
1
yanıtYanıtla
gökhan:

allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin.

26
1
yanıtYanıtla
Mert:

Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar Ana kiymetini bilin

18
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ALLAH RAHMET EYLESİN

13
1
yanıtYanıtla
AHMET:

ALLAHTAN SABIRLAR DİLERİM. FAKAT ANNENİNDE SUÇU VAR. HAREKET EDENE KADAR OYALAMAMIŞ OLSAYDI, HEMEN İNMESİNİ İSTESEYDİ BU OLMAZDI.

4
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ANNEM

8
1
yanıtYanıtla
halit:

anaların kıymetini bilin gençler ana gibi yar olmaz çoluk çocok eşiniz boş ana gerçek yar

5
4
yanıtYanıtla
NURİ ATES:

ALLAH RAHMET ETSİN. MEKANI CENNET EYLESİN.. YAKILARIN BAŞSAGLIĞI DİLİRİZ......

5
0
yanıtYanıtla
NURİ:

ALLAH RAHAMET EYLESİN YAKINLARIN BAŞ SAĞLI DİLİRİM.....

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title