Haberler

Kırıkkale'de Trap Skeep Turnuvası

Güncelleme:

Kırıkkale'ye bağlı Yahşihan ilçesi'nin Bedesten mevkiinde, ilk kez "Trap Skeep" turnuvası düzenlendi.

Kırıkkale'ye bağlı Yahşihan ilçesi'nin Bedesten mevkiinde ilk kez"Trap Skeep" turnuvası düzenlendi. Ateşli silahlarla, fırlatılan plakları vurmayı amaçlandığı spor turnuvasına Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Irmak Belde Belediye Başkanı Bilal Ağca, vatandaşlar ve Ankara başta olmak üzere çevre illerden toplam 40 sporcu katıldı.

Kırıkkale Atıcılar ve Balıkçılar Dernek Başkanı Halil Güleç, "Bu organizasyonu düzenlenen Özgür Silah ve Bedir Organizasyona teşekkür ederim. Bizim bu organizasyona katılmamızdaki amacımız kahve köşelerinde oturup vakit geçiren balıkçı ve atıcı arkadaşlarımızı bu tür organizasyonlarda bir araya getirmek" dedi.

Özgür silahın kurucu sahibi ve turnuvanın ana sponsoru Adnan Özgür, "Burada ki amacımız, insanlar arasındaki kaynaşmayı, bahar coşkusunu paylaşmak ve bu sporun gelişmesini sağlamak istiyoruz. Düzenlediğimiz turnuvaya Ankara başta olmak üzere bir çok ilden sporcu katıldı. Buda bizi çok mutlu etti. Trap Skeep, turnuvasını Kırıkkale'de ilk defa gerçekleştirdik. Bundan sonra geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Irmak Belediye Başkanı Bilal Ağça'nın açılış atışını yapmasından sonra 40 Trap Skeep, sporcusunun katıldığı turnuvada Adem Özbek birinci, Ramazan Bedir ikinci, Yakup Akıncı üçüncü, Ahmet Selen dördüncü, Fatih Özçelik beşinci oldu. Atışı kullanan atıcılar plaketleri adeta delik deşik ettiler. Dereceye giren sporculara plaket ve hediyeleri takdim edildikten sonra sporcular ve izlemeye gelen vatandaşlar hep birlikte yemek yediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Yılmaz Kırıkkale Yahşihan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title