Haberler

Kırıkkale'de Kurumlararası Voleybol Turnuvası

Kırıkkale'de düzenlenen Kurumlararası Voleybol Turnuvasına katılan Ağır Silah ve Çelik Fabrikası takımı oyuncularından Abdurrahman Bulut, maç sırasında kız arkadaşı Eda Türker'e evlilik teklif etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek, spor kültürünü yaygınlaştırmak, halka  sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla uygulamaya koyduğu "Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında kurumlar arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Behiç Çelik Spor Salonu'ndaki turnuvaya katılan Ağır Silah ve Çelik Fabrikası takımı oyuncularından Abdurrahman Bulut, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımı ile oynadıkları maç sırasında, tribünde kendisini izleyen kız arkadaşı Eda Türker'e evlilik teklif etti.

Evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Türker, seyircilerin alkışları eşliğinde evlilik teklifini kabul etti.

Türker, evlilik teklifi karşısında çok şaşırdığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahman Bulut Behiç Çelik Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title