Haberler

Kırıkkale'de Enerji Çocuk Projesi

Kırıkkale’de, “Enerji Çocuk Projesi” eğitim etkinliği kapsamında çocuklara enerji verimliliğini eğlendirerek anlatmak amacıyla “Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları” isimli tiyatro gösterimi yapıldı.

Kırıkkale'de, "Enerji Çocuk Projesi" eğitim etkinliği kapsamında çocuklara enerji verimliliğini eğlendirerek anlatmak amacıyla "Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları" isimli tiyatro gösterimi yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile enerji verimliliği derneği tarafından düzenlenen ve Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından koordine edilen "Enerji Çocuk Projesi" eğitim etkinliği kapsamında tiyatro etkinliği düzenlendi.

Proje kapsamında çocuklara enerji verimliliğini eğlendirerek anlatan "Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları" isimli oyun il kültür merkezi tiyatro salonunda gösterime sunuldu. Tiyatro gösterimine il merkezi olmak üzere 8 ilçeden öğrenci katıldı.

Tiyatro gösterimi öncesinde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Şube Müdürü İsmail IŞIK, "Dünyada meydana gelen savaşların genelinin gerekçesi başka sebep görünse de asıl savaş sebebi yer altı zenginlikleri, su ve enerji kaynaklarının paylaşılamamasıdır. Ülkemiz yenilenebilir enerji kaynakları açısından olsun, yer altı kaynaklarımız açısından olsun, doğal kaynaklar açısından olsun zengin bir ülke. Fakat bu kaynakları doğru kullanma, yerinde kullanma, tasarruflu kullanma bilinci kazanabilirsek bu zenginliğimizi devam ettirebiliriz. İşte bu proje sayesinde bu bilinci, bu bilgi ve becerileri kazandığınıza ve hayatınızın geriye kalanında bu bilgileri kullanacağınıza, ailenizi, çevrenizi de bu konularda bilinçlendireceğinize inanıyorum" dedi.

Tiyatro etkinliğine katılan Enerji Verimliliği Derneği Genel Sekreteri Yeşim Beyla, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğüne projede yapacakları katkıdan dolayı teşekkür etti. Sponsor firmanın öğrencilere dağıttı kumanya ve hediyelerin ardından etkinlik sona erdi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kırıkkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title