Haberler

Kırıkkale'de Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası

Kırıkkale’de Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası kapsamında Bahşılı Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, Kırıkkale Belediyesi İşletme İştirak Müdürlüğüne bağlı Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

Kırıkkale'de Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası kapsamında Bahşılı Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, Kırıkkale Belediyesi İşletme İştirak Müdürlüğüne bağlı Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

Bahşılı Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Süleyman Keleşoğlu, öğretmenler Semanur Uyar, Melek Kul ve öğrenciler, Halk Ekmek Fabrikasını gezerek, ekmeğin yapılışı hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Müdür Yardımcısı Keleşoğlu, burada yaptığı konuşmada,  Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası kapsamında öğrencileri bilgilendirmek ve duyarlı olmaları için böyle bir ziyarette bulunduklarını söyledi.

Kırıkkale Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasının ürettiği ekmeklerin  hijyenik bir ortamda olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Keleşoğlu, çalışmalarından dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a teşekkür etti.

Kırıkkale Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Tuncay Bulut da kampanya hakkında öğrencilere bilgi vererek,  ekmeğin hijyenik bir ortamda üretildiğini ve kalite açısından Kırıkkaleli vatandaşlara en iyi ekmeği ürettiklerini kaydetti. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Kırıkkale Bahşılı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title