Haberler

Kırıkkale'de Bayram Dönüşü Yoğunluğu

Bayram tatili için memleketine gidenler, dönüş yolunda büyük yoğunluğa neden oldu.

Bayram tatili için memleketine gidenler, dönüş yolunda büyük yoğunluğa neden oldu. Kırıkkale'de aşırı araç yoğunluğu nedeniyle zaman zaman yaralamalı ve hasarlı kazalar meydana geldi.

Anadolu'daki 43 ilin bağlantı noktasındaki Kırıkkale'de araç trafiği yoğunluğu görüldü. Özellikle Kırıkkale-Kayseri ve Ankara-Kırıkkale-Samsun karayolunda yoğunluk nedeniyle araçlar güçlükle ilerlerken, trafik ekipleri de denetimlerini artırdı. Yoğunluğun fazla olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışan ekipler, sürücüleri de dikkatli araç kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu. Buna rağmen zaman zaman yaralamalı ve hasarlı kazalar oldu. Kazalar nedeniyle trafikte kısa süreli kilitlenmeler görüldü. Tatil dönüşü sıkıntı çekilmemesi için trafik ekiplerinin yoğun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Hasan Onar, sürücülerden de kurallara uymalarını ve uykusuz araç sürmemelerini istedi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title